Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Kukui minerálny masážny krém 250ml

TOP
Výrobca: Solanie
Kód: SO20204
Dostupnosť: na sklade
18.33 bez DPH
21.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Kukui minerálny masážny krém 250ml.

* Vďaka bohatým účinným látkam, ktoré sa nachádzajú v Kukui-masážnom kréme, intenzívne hydratuje a vyživuje našu pleť.

* Havajský Kukui orechový olej obsahuje vysoké množstvo nenasýtených mastných kyselín. Je bohatý na vitamíny, fytosteroli a vďaka tomu sa rýchlo a hlboko vstrebáva do pokožky. Má hydratačný, ukľudňujúci a protizápalový účinok.

* Nedráždi pokožku a je účinný, ukľudňujúci prípravok na zápaly, popáleniny a na začerveňanú pokožku.

* Pomáha pokožke k prirodzenému zahojeniu.

Pre normálnu funkciu epiteliálnych tkanív obsahuje veľmi dôležité zložky. Vonkajší prívod cez pokožku, bola doteraz menej používaná metóda v profesionálnej kozmetike. Náš produkt vám, ale aj v tomto pomôže, pretože tieto položky obsahujú užitočnú formu organických solí, ktoré dokonca sprevádza aj NMF-faktor spolu s dôležitými zložkami (laktát sodný, urea, PCA a kyselina mliečna). Dobre sa šmýka, ľahko a dlho sa s ním dá masírovať.

Použitie: 1. Vhodný pre všetky typy pokožky. Na vopred očistený, pripravený povrch pokožky, nanesieme zodpovedajúce množstvo masážného krému, ktorý sa kvôli našej telesnej teplote stane šmykľavým, ľahko rozotreteľným a tak môžeme ľahšie vykonať masáž tváre, krku a dekoltu. 2. Podľa potreby môžeme zvhlčiť pokožku (minerálnou vodou, čajovým vývarom, hydratačným tonikom,atd.), čím vlastne pomáha minerálnym zložkám dostať sa do pokožky a tak zabezpečuje ľahko dlhotrvajúcu, hlboko vstrebávajúcu masáž.

Akívne zložky: Kukui Nut olej, palmový olej, olej z pšeničného klíčka, maslo shea, bataín, urea, alantoín, organické soli: Na, K, Ca, MG, Zn.